background

Contact sediu CENTRU

(Langa Liceul Economic)

Str. Rudului, Nr. 28

Tel: 0726 59 50 60

E-mail: office@yprint.ro

Contact sediu VEST

(Intersecția CIOCEANU)

Str. MĂRĂȘEȘTI, Nr. 183

Mobil: 0763.300.404

Tel. fix: 0244.524.148

E-mail: office@yprint.ro   Firma noastră îşi propune prin serviciile sale de producţie publicitară la scară mică şi mare să îşi mulţumească clienţii săi într-un mod sociabil şi plăcut, având la bază cunoştinţe complexe în domeniul producţiei publicitare şi deţinând utilaje de ultimă generaţie vă garantăm o claritate a imaginii desăvârşite indiferent de materialul dorit şi anvergura şi dificultatea cerinţei dvs.
   În domeniul de grafică nu trebuie să vă faceţi griji deoarece graficienii noştri stăpânesc bine arta imaginaţiei şi vă pot ajuta în a vă contura ideile şi a vi le expune în domeniul dorit.
   Din experienţa noastră în domeniul publicitar de-a lungul timpului am realizat că este foarte important să îţi evidenţiezi afacerea prin mijloace specifice nelăsând nici un detaliu publicitar la voia întâmplării. Rezultatele finale ale colaborării noastre cu dvs. fiind evidente prin creşterea profitului şi popularitatea brand-ului dvs. atrăgând în acest fel clienţi noi.
   Bazându-ne pe rezultatele deja avute vă putem garanta că suntem o echipă de profesionişti în domeniul publicitar executând proiectele dvs. cu o rapiditate uimitoare şi un profesionalism desăvârşit, chiar dacă este vorba de o simplă consultanţă sau de un proiect de proporţii, noi îi dăm importanţa cuvenită pentru ca acel proiect să fie o reuşită deplină.Echipa noastră vă aşteaptă cu drag.

Contactați-ne